Neem eenvoudig contact met ons op

Contact

Bezoekadres:
Spoorlaan 4, 2908 BG
Capelle aan den IJssel
Vestigingsadres:
Malmöpad 4, 3067 PW
Rotterdam
Tel: +31 (0)85 876 90 08
Email: info@ont-wikkel.nl
KVK: 73512451
BTW ID: NL001163559B65
Bank: NL52KNAB0258195800
 • In jr. 2010 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de HOOB ontwikkel methode. De geduldige, respectvolle houding van coach Jeroen Peeterse, en omdat bepaald gedrag niet volledig negatief gelabeld werd, gaf vertrouwen. De methode gaf mij inzicht over mijzelf in situaties en relatie tot anderen. Overlevingsmechanismen, het vermijden van buikgevoel, en mogelijkheid dit gedrag anders in te leren zetten in de praktijk, gaf perspectief. De bewustwording van (buik en hoofd ) gedrag, en het wel of niet inzetten daarvan, het herkennen van de onderliggende pijn, is een levenslang proces wat mij betreft. Na 2018 een intensieve training bij Psytrec met EMDR en Exposior behandeling, lukt het mij nóg beter deze methode toe te passen. Het helpt mij nu als proffessioneel begeleider in de GGZ om objectief te kunnen kijken naar gedrag van cliënten en hiernaar te handelen.

  thumb Rinkje Wal
  13 februari 2023

  Fantastische workshop door Jeroen meegemaakt. Zijn manier van gedragsverandering is compleet en anders dan de reguliere aanpak. Dit werkt wel! Ik heb heel veel geleerd en ga er zeker meer mee doen.

  thumb Kundalini NRGY
  13 januari 2023

  In 2010 heb ik de hoob methode van Jeroen geleerd, met als doel om het te gebruiken in mijn praktijk. Omdat je zelf tijdens de opleiding ook door je buikgevoel heen moet, heb ik de kracht ervan zelf ervaren. Sindsdien ben ik erg enthousiast over de methode en heb al vele klanten kunnen helpen om hun buikgevoel te dempen en hun vastzittende gedragspatronen om te buigen in effectief gedrag dat bij de situatie past. Eigenlijk zou iedereen op enig moment in het leven hoob gedragscoaching moeten ondergaan. Je wordt er beslist beter van!

  thumb Birgit Bakker
  20 december 2022
 • Jeroen is een ontzettend fijn persoon die snel de juiste vragen kan stellen. Dat maakte de sessies ontzettend nuttig om zo snel in kaart te krijgen waar de mogelijkheden op verbetering liggen. Zeker aan te raden!

  thumb Lars de Graaff
  20 december 2022

  Een zeer deskundige coach die met zijn methode veel handvatten geeft. Wanneer je buikgedrag eenmaal herkent, gaat er een wereld voor je open!

  thumb Kim Pannekoek
  15 december 2022

  Fijne samenwerking gehad met Jeroen. Hij is erg vriendelijk!

  thumb Jimmy van Delft
  14 december 2022