Passie is gratis energie

Bouw uw loopbaan op passie en gedragspatronen!

Uw loopbaan in het slob en wilt u weer vaart in uw carri├Ęre? Dan is loopbaan-coaching met de hoob-methode krachtig en doeltreffend.

Een goede baan is een baan waarin u zich verbonden voelt met de inhoud EN waarbij uw gedragspatronen zakelijke doelen ondersteunen. Is dit onvoldoende het geval, dan is de kans groot dat u gaat meemaken dat werken vervelend en (psychisch te) zwaar wordt. Dat het steeds zwaarder wordt en dat u geen zin meer heeft in uw werk, de volgende verandering en/of opleidingen die u moet volgen om bij te blijven. Dat jongeren, die hun werk wel leuk vinden, u links en rechts inhalen. Dit kan grote consequenties hebben. Niet alleen voor uw verdiencapaciteit maar ook voor de kwaliteit van leven, zowel zakelijk als priv├ę, zowel voor uzelf als voor uw directe omgeving.

Veel carri├Ęres stagneren door gebrek aan persoonlijke groei en gedragsmatige ontwikkeling. Is dit het geval, dan helpt investeren in nog meer kennis niet. Ont-wikkel Human Capital helpt u de weg omhoog in uw loopbaan te continueren en/of weer te vinden met loopbaanbegeleiding op maat. Wij gaan daarbij uit van uw gedragspatronen, talenten, kracht, passie en motivatie. Met een loopbaan die is gebouwd op uw talenten en passie bereikt u meer. Bovendien kost het u minder energie en houdt u meer energie over voor andere belangrijke zaken in het leven.

De voordelen van loopbaancoaching:

  • Inzicht in talent, passie, kracht en motivatie
  • Ontdekken van persoonlijke en zakelijke missie
  • Toenemend welzijn en verdiencapaciteit
  • Gezonde balans priv├ę / zakelijk
  • Afnemende belasting / gezonde stressniveaus
  • Regie over eigen loopbaan d.m.v. persoonlijke loopbaanbegeleiding
  • Meer plezier, energie en succes uit uw werk

Ont-wikkel Human Capital

Meld je nu aan voor coaching