Laat stress voor u werken!

Een toenemend aantal mensen heeft last van chronische overbelasting. Dit uit zich niet alleen in toename van psychisch verzuim. Vaak al lang voordat er wordt verzuimd is er sprake van onder meer onderpresteren, disfunctioneren, gebrek aan creativiteit, toename van (sluimerende) conflicten en afname van kwaliteit van samenwerking.

Deze masterclass behandelt hoe u invulling geeft aan adequaat stressmanagement, het herkennen van negatieve stress, chronische overbelasting, de route naar burn-out en wat u kunt doen om negatieve stress te transformeren naar positieve stress en uitdaging. Ook wordt behandelt welk gedrag leidt tot negatieve stress en welk gedrag leidt tot uitdaging en ontspanning. Met het toepassen van de in deze masterclass verkregen handvatten krijgt u grip op afname van chronische stress en grip op significante verbetering van zakelijk en persoonlijk functioneren zonder dat dit leidt tot uitputting.

Wilt u meer informatie of wilt u zich inschrijven voor deze masterclass? Vult u dan het CONTACTFORMULIER in. Wij danken u hiervoor en nemen op korte termijn contact met u op.